Broccolisuppe

Broccolisuppe:

 

 

 

  • 150g broccoli
  • 50g løg
  • 100g knoldselleri
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. olie
  • 4-5 dl. vand
  • 3 tsk. hønsebouillonpulver
  • 50g græsk youghurt max. 10%
  • salt & Peber
  • Lidt frisk estragon.

 

  • 25g græsk youghurt max. 10%
  • lidt klippet, frisk estragon.

 

 

 

  • Rens grøntsagerne og svits dem hurtigt i en teskefuld olie i en gryde.
  • Kom vand og bouillonpulver ved.
  • Kog suppen, til grøntsagerne er helt møre.

 

  • Kom det hele i en blender sammen med græsk youghurt.
  • Kom den blendede suppe tilbage i gryden og smag til med salt, peber og lidt frisk estragon.

 

  • Varm suppen op, inden servering. Rør youghurt med lidt klippet estragon og læg en klat i suppen.

Copyright © All Rights Reserved