Hvem er jeg.

Min rejse til et lettere liv.

Stop op i tide og få noget ud af dit liv!

 

Hvad skal der til for at bremse op og ændre livsstil? For jeg fejler da ikke noget... jeg er livsnyder og har det rigtig godt!

 

.....sådan var min holdning indtil jeg for 5 år siden bestemte mig for, at genoptage mit aktive liv med "musik". Jeg har spillet musik stort set hele mit liv. Kort fortalt er jeg er vokset op i Randers Pigegarde. Og da jeg blev for gammel til Garden. Spillede jeg i bigband og Randers Postorkester.

 

Jeg stoppede med at spille musik, da Tom og jeg fik vores første barn. Jeg kunne ikke finde plads til både familie, fuldtids arbejde og musik. I alle de år spillede jeg kun lidt klaver, klarinet og saxofon hjemme. Så da børnene blev så store, at de ikke længere krævede så meget. Besluttede jeg mig for at genoptage min musik.

 

Der var kun et "stort" problem. Min ekstreme overvægt. Der ellers ikke havde været et problem for mig før kunne jeg simpelthen ikke leve med. Jeg lukkede øjnene og så mig selv stå og spille foran en masse mennesker. En varm sommerdag med skjorten i bukserne, en mave der var lige så stor og rund som min bagdel og med barmen hvilende på maven. Uha.... Det er simpelthen den største nedværdigelse der findes!. Det lykkedes at slippe af med overvægten og mit forhøjet blodtryk. Jeg er heldigvis sund og rask i dag.

 

Konsekvensen af min dårlige livsstil har været to kosmetiske operationer. Hvoraf den sidste har været meget smertefuld. Begge har efterladt store ar på kroppen, der dagligt minder mig om, at jeg gik med døden på ryggen. Så for andre der overvejer et vægttab. Stop op i tide! Du kan sagtens!

 

 

 

 

 

... Skal der til.

 

 

 

Kan du ikke selv. Så få hjælp ved:

 

  • Din læge.
  • En diætist.
  • Eller vægtkonsulenterne.

 

Hold dig langt væk fra div. hurtige slankekure. De virker kun som elakstik spring. Du tager på igen og mere end du har tabt. Sådan kan du i årvis ubevidst forøge din vægt.

 

 

 

Lad vær med at sætte for store mål.

 

 

CITATER

Ægteskabet er et langt måltid, der starter med desserten.

Hvis du tror du kan, så kan du. Hvis du tror, du ikke kan, har du også ret.

Du bliver skuffet, hvis du ikke lykkes, men du er dømt hvis du ikke forsøger.

Den korteste og sikreste vej mod at leve et ærefuldt liv i denne verden er virkelig at være den, man er.

 

Af alle levende væsener er mennesket det eneste, der drikker uden at være tørstig, spiser uden at være sulten og snakker uden at have noget at snakke om.

Hvis du gør, som du altid har gjort det, får du det, som du altid har haft det.

Copyright © All Rights Reserved